Vi utför tjänster inom gräv och markarbeten.

Sedan 2021 har Djup´s gräv och marktjänst 12 anställda.

Vi gräver in ditt avlopp, din grund, din dränering eller fixar till din gräsmatta. Vi gräver huvudstam och stick – VA, fiber och el – åt vattenföreningar. Lägger plattgångar, markterasser, kantsten runt gräsmattor, grusgångar och rabatter. Behöver du få dina diken grävda, snö skottad eller röjt i skogen så kommer vi.

Vi har en 1,9 tons Kubota minibandgrävare som är smidig att komma in  i trädgårdar, en 5,7 tons Kubota, 3 st Hitachi – 130, 135 och 210, en JCB hjulgrävare och en Hitachi hjulgrävare. En nyare Hitachi Lastmaskin och en äldre Volvo Lastmaskin. Traktor med kärra, skogskärra, släpkärra, jordfräs till traktor och betesputs efter traktor för putsning av gräs/äng. Vi har också åkbar gräsklippare till de som önskar gräsklippning. Allt för att vi ska kunna hjälpa dig/er med de tjänster du behöver.

Vi kan hjälpa till att gräva in kommunalt vatten och avlopp och då jobbar vi med ett helhetspaket om kunden så önskar. Vi ordnar elektriker och rörmokare och samordnar dessa för en så snabb och smidig installation som möjligt

Ring för pris uppgifter – vissa uppdrag är berättigade till ROT/RUT avdrag. F-skattsedel finns.