Vi utför tjänster inom gräv och markarbeten.

20171001 har Djup´s gräv och marktjänst 5 anställda.

Vi gräver in ditt avlopp, din grund, din dränering eller fixar till din gräsmatta. Vi gräver huvudstam och stick – VA, fiber och el – åt vattenföreningar.Lägger plattgångar, markterasser, kantsten runt gräsmattor, grusgångar och rabatter. Behöver du få dina diken grävda, snö skottad eller röjt i skogen så kommer vi. Har du skräp som ska till tippen kan vi fixa det med.

Vi har en 5 tons JCB minibandgrävare som är smidig att komma in  i trädgårdar, en 8 tons CAT 308 E, en 14 tons Hitatchi 130, en 14 tons Volvo EC140EL, en traktorgrävare Huddig 1160, traktor med kärra, traktor och skogskärra, bil med släpkärra, jordfräs till traktor och betesputs efter traktor för putsning av gräs/äng. Vi har också åkbar gräsklippare till de som önskar gräsklippning. Allt för att vi ska kunna hjälpa dig/er med de tjänster du behöver.

Vi kan hjälpa till att gräva in kommunalt vatten och avlopp och då jobbar vi med ett helhetspaket om kunden så önskar. Vi ordnar elektriker och rörmokare och samordnar dessa för en så snabb och smidig installation som möjligt

Ring för pris uppgifter – vissa uppdrag är berättigade till ROT/RUT avdrag. F-skattsedel finns.