Om oss

Grunden till Djup’s Gräv & Marktjänst är Claes Djup som började driva sin morbrors gård – Skattegården, Kållandsö i början på 1990 talet. Tillsammans med två grannar växte jordbruket och sonen Johan hjälpte till redan från unga år. Från 2008 fortsatte Claes själv driva jordbruket vidare med hjälp av sonen och hustrun samtidigt som Claes jobbat som maskinförsäljare och Johan har gått i skolan. Nu är brukar Johan jordbruket och inriktningen har ändrats till i huvudsak markarbete.

Jonas Arvidsson blev anställd som grävmaskinist i höstas 2012 och det köptes in en ny JCB 5 ton miniband grävare med gummilarver för skonsam framfart och smidighet. Vi lägger plattgångar, markterasser, kantsten runt gräsmattor och rabatter. Vi åtar oss också att gräva grunden till ditt hus eller garage.

Hösten 2016 grävde vi VA och fiber åt Månslunda Vattenförening och Albin Olausson anställdes. Vi inriktar oss mer och mer på VA – ledningar och grunder, parkeringar mm. Jakob Fredriksson som varit elev hos oss under gymnasietiden anställdes i juni 2017.

Med start 20171002 påbörjar vi ett nytt VA, fiber och el projekt i Gösslunda, Rackeby och Strö och vi utökar med Jonas Fredriksson.

Inriktningen är Gräv och Marktjänster – Vi har en 5 tons JCB minibandgrävare som är smidig att komma in  i trädgårdar, en 8 tons CAT 308 E, en 14 tons Hitatchi 130, en traktorgrävare Huddig 1160, traktor med kärra, traktor och skogskärra, bil med släpkärra, jordfräs till traktor och betesputs efter traktor för putsning av gräs/äng. Vi har också åkbar gräsklippare till de som önskar gräsklippning. Allt för att vi ska kunna hjälpa dig/er med de tjänster du behöver.Vi kan hjälpa till att gräva in kommunalt vatten och avlopp och då jobbar vi med ett helhetspaket om kunden så önskar. Vi ordnar elektriker och rörmokare och samordnar dessa för en så snabb och smidig installation som möjligt.

Vår inriktning är så mycket mer – Behöver du hjälp? – så löser vi det!

Ring för pris uppgifter – vissa uppdrag är berättigade till ROT/RUT avdrag. F-skattsedel finns.

 

Ett urval av våra maskiner
Ett urval av våra maskiner
Ett urval av våra maskiner